Производител: Himalaya
Модел: 362
Наличност: В наличност
5.56лв.

За нормална кръвна захар при мъже и жени
Хипонид е формула от билки и минерали, съставките на които са доказано ефективни в поддържането на нормални нива на кръвна захар и в намаляването на мазнините. 

За здрави яйчници при жените

Синдромът на поликистозните яйчници (СПЯ) е съвкупност от симптоми, свързани с хормонални нарушения, които се установяват при  6-10% от женското население.  Поликистозните яйчници  много често са свързани с инсулинова резистентност и водят до аменорея, олигоменорея, липса на овулация, акне и др.
Подходящо е в такива случаи да се използва Хипонид:

  • съдейства за добра овулация
  • подпомага нормалния метаболизъм 
  • намалява инсулиновата резистентност 
  • допринася за нормални нива на андрогените и съдейства за редовен менструален цикъл
  • подобрява дейността на репродуктивната система. 
  • съдейства за нормален менструален цикъл 

Наличният в Хипонид Д-хиро-инозитол подпомага вътре-клетъчното усвояване  на глюкозата и е изключително важен за нормалното функциониране на яйчниците.  
Куркумата (Curcuma longa) намалява производството на мъжки полови хормони и мазнинините. Има антиоксидантни свойства. Gymnema sylvestre, Emblica officinalis (Амла),  Тinospora cordifolia (Гудучи) Enicostemma littorale и Cassia auriculata имат кардиозащитни и антиоксидантни свойства.


 

Препоръчвана доза за дневен прием:  По 2 таблетки 2 пъти дневно половин час преди  хранене. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. 


Противопоказания: Да не се използва при инсулинозависим диабет и кетоацидоза.  Не се препоръчва при бременност и кърмене. 


Странични ефекти: няма.


Съхранение: Под 30 °С на недостъпно за малки деца място сухо място, без пряка слънчева светлина.   


Разфасовка: 50 таблетки

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!